Psycholoog Amsterdam
Bart de Ligtstraat 88
1097 JE Amsterdam
info@psychologe-amsterdam.nl
psycholoog Amsterdam
Weer positief en met frisse moed in het leven staan, dat help ik u graag bereiken!

Psycholoog Amsterdam

psycholoog Amsterdam Psycholoog Amsterdam Hanna
Psycholoog Hanna v/d Zaken:
"Als ervaren psychologe heb ik vrijwel alle soorten problemen al eens voorbij zien komen."

Beroepscode | Praktijk H.R. van der Zaken te Amsterdam

Als psycholoog ben ik lid van het NVPA (Nederlands Verbond voor Psychologen, psychosociaal therapeuten en Agogen) en het RBCZ. Hierdoor mag u van mij de hoogste kwaliteit van dienstverlening verwachten als cliŽnt.

Mijn AGB-codes als zorgverlener

Mijn AGB codes (zorgverlenersnr.): 94.007104 (alt. geneeswijzen) en 90.034504 (psycholoog, niet BIG)

Uw privacy en mijn uitgangspunten

In mijn behandelingen vind ik het erg belangrijk dat u zich ten allen tijde gerespecteerd en op uw gemak voelt. Het kan soms moeilijk zijn om uzelf bloot te geven en daar heb ik alle begrip voor, want therapie kan behoorlijk confronterend zijn. Ik zal uw reactie hierop dus ook altijd respecteren. Hiernaast is het natuurlijk altijd mijn doel om het meeste uit een behandeling te halen en om u keer op keer met een beter gevoel weer op pad te kunnen sturen.

Uiteraard is therapie geen eenzijdig gebeuren. Therapie dient actief van twee kanten (de therapeut en de cliŽnt) te komen. Zonder deze wisselwerking neemt de effectiviteit van de therapie erg af.

Alles wat door ons besproken en behandeld wordt is strikt vertrouwelijk. Hier bestaat een algehele geheimhoudingsplicht voor de therapeut, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het uitlekken van gevoelige zaken. Uw privacy vind ik van het allergrootste belang. Mijn lidmaatschap van het NVPA is in feite een bescherming voor u. Zij bewaken mijn kwaliteit en u kunt bij hen terecht als u klachten over de begeleiding zou hebben.

Heeft u nog vragen?

psycholoog in amsterdam
Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: psycholoog Amsterdam contact
Psycholoog Amsterdam is lid van: nvpa nederlands verbond psychologen en psychosociaal therapeutenHBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Deel mijn website: