Psycholoog Amsterdam
Bart de Ligtstraat 88
1097 JE Amsterdam
info@psychologe-amsterdam.nl
psycholoog Amsterdam
Weer positief en met frisse moed in het leven staan, dat help ik u graag bereiken!

Psycholoog Amsterdam

psycholoog Amsterdam Psycholoog Amsterdam Hanna
Psycholoog Hanna v/d Zaken:
"Als ervaren psychologe heb ik vrijwel alle soorten problemen al eens voorbij zien komen."

Wie is psycholoog Hanna van der Zaken? | Psycholoog Amsterdam

Hallo en welkom! Mijn naam is Hanna van der Zaken (1949) en ik ben in 1983 gestart met mijn eigen psychologenpraktijk, een besluit waar ik geen seconde spijt van heb gehad.

Voor het zover was, heb ik eerst andragologie gestudeerd in Amsterdam, een sociale wetenschap die opgebouwd was uit psychologie, sociologie en filosofie. Ik heb de afstudeerrichting hulpverlening en specialisatie psychotherapie (zowel individuele psychotherapie als relatietherapie) gedaan. De studie werd daarna in de jaren '80 om allerlei redenen opgeheven, maar is inmiddels weer op de weg terug.

Ik heb na mijn studie allerlei opleidingen en trainingen gedaan, want ik ben nieuwsgierig en leergierig en ik probeer me zoveel mogelijk te ontwikkelen. Dat heb ik altijd met 2 oogmerken gedaan: omdat ik het vanuit professioneel oogpunt van belang vind, maar ook voor mezelf en mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Zo kan ik u vervolgens ook weer beter helpen. Ook ben ik actief (geweest) als docent en supervisor bij diverse opleidingen in Nederland en daarbuiten, bijvoorbeeld bij hypnotherapie-opleiding TranceArt.

Gezien mijn leeftijd en (levens)ervaring kan ik mij een senior noemen, ik ben in staat om op allerlei gebieden mensen hulp te bieden, op zowel individueel als relationeel gebied en ongeacht of het nu om kleine of grotere samenlevingsverbanden gaat. Ik doe dat met goede resultaten en in goede harmonie, en vooral ook met hart en ziel.

Zit u met een probleem of klacht? Wacht dan niet langer met het oplossen hiervan, want ik help u graag. U kunt op korte termijn al bij mij terecht, als u een berichtje stuurt naar Psycholoog Amsterdam, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Heeft u nog vragen?

psycholoog in amsterdam
Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: psycholoog Amsterdam contact
Psycholoog Amsterdam is lid van: nvpa nederlands verbond psychologen en psychosociaal therapeutenHBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Deel mijn website: