Psycholoog Amsterdam
Bart de Ligtstraat 88
1097 JE Amsterdam
info@psychologe-amsterdam.nl
psycholoog Amsterdam
Weer positief en met frisse moed in het leven staan, dat help ik u graag bereiken!

Psycholoog Amsterdam

psycholoog Amsterdam Psycholoog Amsterdam Hanna
Psycholoog Hanna v/d Zaken:
"Als ervaren psychologe heb ik vrijwel alle soorten problemen al eens voorbij zien komen."

Relatietherapie bij Psycholoog Amsterdam | Relatietherapie Amsterdam

Heeft u het gevoel in een vicieuze cirkel te zijn beland met uw partner? Blijven de belangrijkste problemen onopgelost tussen jullie en komen jullie er zelf echt niet meer uit? Dan kan relatietherapie u hierin uitkomst bieden.

Hoe goed kent u uw partner?

Met relatietherapie zal u veel over uzelf, uw partner en uw relatie ontdekken, wat voorheen nog onduidelijk was. In een relatie heeft men altijd het gevoel zijn of haar partner volledig te kennen en vaak volledig te begrijpen. Dit blijkt in de praktijk vaak helaas niet zo te zijn. In relatietherapie zult u zien dat er eigenlijk heel andere dingen bij uw partner spelen. Veel mensen schrikken hiervan, omdat ze het nooit hadden verwacht. De meest grote problemen in een relatie zijn dan ook terug te leiden naar dit onbegrip van elkaar.

Relatietherapie: openheid en begrip

Relatietherapie legt niet de schuld van de problemen bij ťťn van de partners, maar zal alle problemen open op tafel leggen. Door een beter inzicht en begrip in elkaar zult u vervolgens samen met de therapeut werkende mogelijkheden vinden voor bepaalde situaties en zult u leren hoe u op een veilige manier uzelf kunt uiten en op een veilige, constructieve manier een conflict kunt hanteren. Lees hier meer over hoe een aantal partners relatietherapie bij mijn praktijk hebben ervaren.

Voor meer informatie over relatietherapie of voor het inplannen van een intake met de relatietherapeut, kunt u hier terecht.

BeŽindigen van de relatie

Wanneer het toch uiteindelijk beter blijkt te zijn om uit elkaar te gaan, dan kan ik dit op een zorgvuldige en open manier begeleiden. Met name wanneer er kinderen bij betrokken zijn is het van belang dat de beŽindiging van uw relatie op een goede manier verloopt. Ik bied ook groepen aan waarin u uw scheiding of relatiebreuk kunt verwerken. Lees meer hierover op de pagina: hulp en begeleiding bij scheiding.

Heeft u nog vragen?

psycholoog in amsterdam
Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact met mij op: psycholoog Amsterdam contact
Psycholoog Amsterdam is lid van: nvpa nederlands verbond psychologen en psychosociaal therapeutenHBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg

Deel mijn website: